Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sport

11. 10. 2013.

DIREKTNO NA RTCG

Meč odluke: Engleska – Crna Gora

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće večeras, na Vembliju, sa Engleskom utakmicu, H grupe, kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Direktan prenos na RTCG, a uživo će utakmicu pratiti i naš portal.

Prvi međusobni duel Crne Gore i Engleske u Podgorici završen je 1:1. Bez pobjednika završena su i predhodna dva međusobna duela, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Na Vembliju je bilo 0:0, u Podgorici 2:2.

''Hrabri sokoli'', nakon osam odigranih utakmica, dijele drugo mjesto na tabeli sa Ukrajinom sa po 15 bodova, jednim manje u odnosu na  Englesku.

Engleska je bez poraza, a nakon osam odigranih mečeva, ima po četiri trijumfa i remija.

Utakmica na Vembliju počeće u 21 sat. Specijalna emisija na RTCG, od 20 i 15. Gosti kolege Dragiše Dedića, u studiju, biće bivši fudbaler Dejan Peković i novinar Budimir Bućin.

Utakmicu će komentarisati Nebojša Šofranac i Goran Radević.

Brnović je dan ranije na pres konferenicji izjavio da mu je veoma žao što u odlučujućem meču nema na raspolaganju pet standardnih igrača:

“Žao mi je što nijesmo kompletni, ali ovi koji izađu, dostojno će ih zamijeniti. Došlo je vrijeme da neko izgubi. Iako se radi o Engleskoj, vjerujem da možemo do nečeg fantastičnog za Crnu Goru, a to su tri boda“, rekao je Brnović.

Ohrabrenje je da se Stevan Jovetić oporavio od povrede…

“Sve je u redu, odradio sam trening, nadam se da ću biti spreman. Moramo izaći i dati sve od sebe. I ranije smo igrali bez najboljih igrača i bilježili smo dobre rezultate“, rekao je Jovetić.

I Hodžson je na dan utakmice dobio glavobolju - Tom Kleverli neće nastupiti, a pod znakom pitanja je i as Arsenala Džek Vilšir.

 

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се