Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sport

30. 07. 2013.

Vaterpolo - Svjetsko prvenstvo: Crna Gora - Srbija, direktno

Utorak, 30. Jul na TVCG 1 u 20:05h

Crna Gora je u Barseloni prošla različite faze. Početak je bio užasan, pretrpljen je poraz od Grčke, koja je prijetila da nanese katastrofu “ajkulama“ (Heleni vodili 6:1, na kraju 6:4). A onda samo dva dana kasnije viđena je demonstacija sile u odbrani, protiv domaćina prvenstva Španije i pobjeda koja je pokazala da ovaj tim ima kvalitet da se bori za medalju.

Potom su uslijedila dva laka trijumfa, nad Novim Zelandom u grupi i Kanadom u osmini finala, i Crna Gora se našla među osam najboljih reprezentacija svijeta. A da bi izabranici Ranka Perovića došli u situaciju da osvoje medalju, moraće da sruše velikog rivala i prvog favorita prvenstva, reprezentaciju Srbije, koja je dosadašnji dio turnira odigrala u jednom dahu – sigurno i u napadu i u odbrani, na momente atraktivno, raznovrsno i sigurno da je pred našim igračima težak posao.

Međutim, ovaj tim je pokazao da se ne boji nikoga i da u svakom meču gine do posljednjeg daha, a u prošlosti su u mečevima sa Srbijom odlučivale nijanse. One su češće bile na strani komšija (Ajndhoven i London), možda je vrijeme da se ovoga puta stvari okrenu u našu korist.

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се