Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

[ Objavila: R.B. ]

06. 08. 2020. 18:00 >> 08:53
2

IJZ

Još tri žrtve, 69 novopozitivnih

Institut za javno zdravlje (IJZ) registrovao je danas 69 novopozitivnih slučajeva infekcije korona virusom. Od posljednjeg presjeka, Institutu su prijavljena tri smrtna ishod kod pacijenata iz Pljevalja, Bijelog Polja i Rožaja. Preminuli pacijenti su bili 1957, 1961. i 1931. godište. Prijavljen je oporavak 161 pacijenta.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 432 uzorka na novi koronavirus, dodaje se u saopštenju. Novopozitivni su iz: Podgorice 23, Nikšića 17, Bijelog Polja 7, Bara 5, Budve 4, Berana 3, Pljevalja 3, Herceg Novog 3, Ulcinja 1, Kotora 1, Cetinja 1 i Plužina 1.

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa Kovidom-19 od početka juna je 51, a od početka godine 60.

"U jučerašnjem presjeku broj oporavljenih pacijenata sa teritorije, za koju je nadležna epidemiološka služba doma zdravlje Rožaje, administrativnom greškom presjek je uvećan za 15 lica koja su završila sa kućnom izolacijom jer su bili kontakti a ne oboljeli slučajevi, tako da je broj aktivnih slučajeva u Rožajama korigovan i prema izvještaju lokalne HES trenutno iznosi 15", piše u saopštenju. 

Ukupan broj aktivnih slučajeva Kovid-19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1.242.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 3.480.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се