Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

30. 10. 2020. 09:14   >>  16:05 11

PREDSJEDNIŠTVO

URA ne odustaje od sektora bezbjednosti

Koalicija Crno na bijelo trebalo bi da predloži kadar za sektor bezbjednosti, poruka je sa sinoć održane sjednice Predsjedništva Građanskog pokreta URA

Jedan od zaključaka Predsjedništva GP URA je da su proklamovani principi ekspertske vlade i maksimalne zaštite nacionalnih interesa prioriteti na kojima treba da se formira buduća vlada, a koja treba da dobije podršku ove partije.

"Predsjedništvo je zaključka da prema prethodnom dogovoru, kojim su određeni mandatar i predsjednik Skupštine, koalicija Crno na bijelo treba da predloži kadrove za sektor bezbjednosti", navodi se u saopštenju Ure.

Predsjedništvo, kako su istakli, daje podršku mandataru Zdravku Krivokapiću da sastavi ekspertsku vladu, a sve na osnovu prethodno potpisanog sporazuma, uvažavajući reference i kompetencije kandidata kao i princip demonopolizacije institucija i resora.

"Na kraju, Predsjedništvo URE ističe i da je 'interes Crne Gore da se Vlada formira što prije, kako bi se definisao osnovni program Vlade i počelo sa rješavanjem problema ekonomsko-socijalne i zdravstvene prirode", navodi se u saopštenju Ure.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се