Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

08. 04. 2021. 12:31   >>  12:37 34

KRIVOKAPIĆ PORUČIO

Đukanović da vrati narod sa ulice

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, pozvao je predsjednika Mia Đukanovića da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama.

"Neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku pravde i pravnu državu! I tužilački zakoni i odluka o izmjeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države Crne Gore i njenih građana i to nikakvi skupovi u organizaciji DPS-a neće zaustaviti", napisao je Krivokapić na Tviteru.

 Premijer je građane pozvao da ne nasijedaju na provokacije.

"Građane Crne Gore pozivam na razum i da ne nasjedaju na provokacije onih koji su spremni da ih žrtvuju radi odbrane svog kapitala", napisao je on.

Пратите нас на

Коментари34

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се