Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Budi reporter

19. 12. 2021. 19:43 >> 19:53
1

KOLAŠIN 1600

Pogledajte: Skijaši već vladaju Bjelasicom

Sezona skijanja počela je juče, a skijaši već vladaju stazama Bjelasice. Zalazak sunca pratio je spust koji su čitaoci poslali Portalu RTCG. Pogledajte kako to izgleda na skijalištu Kolašin 1600.

Video: Željko Pejović

"Na ski centru Kolašin 1600 od ove zime očekujemo što više skijaških dana, mnogo posjetilaca i očekujemo da ćemo postati prijestonica zabave u sjevernom regionu Crne Gore", kazao je Portalu RTCG direktor Ski centra Kolašin 1600 Bojan Medenica.

Gosti iz Crne Gore su im, kaže, najvjerniji posjetioci, ali očekuju, naravno, i goste iz regiona , Turske, izraela...

Cijene skijanja, uprkos novim ulaganjima i poboljšanju sadržaja, ostaju nepromijenjene.

Ski centar trenutno raspolaže sa kapacitetom od 10,5 kilometara sniježnih staza, do kojih se dolazi žičarom K-8, i od ove godine trakom za početnike kao novinom.

Žičara K7, koja će spojiti dva kolašinska ski centra, neće biti u funkciji na početku zimske sezone.

"Žičara K7 je prethodnih dana spojena na elektroenergetsku mrežu i po preporukama proizvođača potreban je period testiranja nakon čega će se ona pustiti u rad. Tačan datum u ovom trenutku ne možemo dati jer zavisi od više faktora", kazao nam je ranije Medenica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније