Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

25. 10. 2015. 11:31 >> 11:22
8

VLADI I POLICIJI

Podrška iz Australije za strpljenje i profesionalnost

Predsjednik Crnogorske etničke zajednice Australije Mihailo Mandić uputio je, crnogorskoj Vladi i policiji, čestiku za izuzetno strpljenje i profesionalan odnos, iskazane u razbijanju “huliganskih demonstracija uperenih protiv nezavisnosti Crne Gore”.

“Želim da vam uputim iskrene čestitke, u svoje ime i u ime članova Crnogorske etničke zajednice Australije, na izuzetnom strpljenju koje ste iskazali i profesionalnom odnosu kojim ste razbili huliganske demonstracije uperene protiv nezavisnosti Crne Gore”, navodi se u Mandićevoj poruci upućenoj Vladi Crne Gore.

 Mandić navodi da se Crnogorci u Australiji nadaju da će pravosudni organi, na isti način, efikasno djelovati i osujetiti svako slično ponavljanje. Vjeruje da će krivci biti primjereno kažnjeni.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније