Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

07. 02. 2013. 09:34   >>  09:32 1

AMBASADA CRNE GORE

Konzularni dan u Luksemburgu

Ambasada Crne Gore u Belgiji, 23. februara, održava konzularni dan u Luksemburgu.

 

Predstavnici ambasade će, u prostorijama opštine Dudelange, 2 Rue Karl Marx, L-3521 Dudelange, od 12 do 16 sati, pružati sljedeće konzularne usluge: prijave za upis djece u Matični registar rođenih i knjigu državljana, prijave braka, prijem zahtjeva za provjeru državljanskog statusa, ovjeru ovlašćenja, izjava, saglasnosti, izdavanje putnog lista, pribavaljanje dokumenata iz zemlje.

Ambasada je zamolila zainteresovane državljane da se najave kako bi dobili odgovarajući termin za prijem, kao i da naznače  koju vrstu konzularne usluge žele, kako bi dobili precizne informacije o dokumentima potrebnim pri predavanju zahtjeva. Informacije o potrebnim dokumentima i konzulranim taksama  mogu se naći na veb sajtu www.montengro.lu. Kontakt telefon ambasade je: 0032 (0)2 705 28 51; fax : 0032 (0)2 726 01 55; e-mail:  belgium@mfa.gov.me .

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније