Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila R.B.

20. 05. 2017. 20:20 >> 19:54
13

"LOVĆEN" LOVĆENAC

CG jasno korača evropskim putem

Jačanjem evropskih i evroatlantskih institucija, Crna Gora, sa podrškom njene dijaspore, jasno korača jednim pravcem, ka modernoj Evropi i Evropskoj uniji, poručuju iz Crnogorskog društva "Lovćen" iz Lovćenca.

Iz tog društva su svim građanima "naše Crne Gore" i cjelokupnoj crnogorskoj dijaspori poželjeli srećan 21. maj- Dan nezavisnosti Crne Gore.

Danas, poslije 11 godina od obnove crnogorske nezavisnosti rado se sjećamo dana kada složno demokratskim putem vratismo pravo i čast Crnoj Gori, naglašavaju iz Crnogorskog društva "Lovćen".

"Zajedno, jačanjem evropskih i evroatlantskih instucija naša matica Crna Gora sa podrškom njene dijaspore jasno korača jedinim pravcem - ka modernoj Evropi i Evropskoj uniji", zaključuje se u čestitki.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније