Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila: M.L.B.

22. 12. 2017. 13:35   >>  13:13 7

POSJETA MALOM IĐOŠU

Zaustaviti iseljavanje Crnogoraca

Ekonomska saradnja ključna za razvoj kako opštine Mali Iđoš, tako i za zaustavljanje iseljavanja koje je posebno izraženo među crnogorskom zajednicom, kazala je predsjednica Asocijacije dijaspore Vera Kirović.

Delegacija Asocijacije dijaspore na čelu sa predsjednicom Verom Kirović sastala se sa rukovodstvom Opštine Mali Iđoš, koju je predvodio predsjednik Marko Lazić.

Na sastanku je bilo riječi o položaju crnogorske zajednice u toj opštini, posebno o položaju naših iseljenika u Lovćencu.

"Predsjednik opštine, Marko Lazić, podržao je sve inicijative, koje je u ime Asocijacije prezentovala predsjednica Asocijacije Kirović, a koje se odnose na promociju zajedničkog djelovanja, ujedinjenja i tolerancije kako među nacionalnim zajednicama u Malom, Iđošu tako i unutar crnogorske zajednice u toj opštini", saopšteno je iz Asocijacije dijaspore.

Delegacija Asocijacije dijaspore, prisustvovala je i sjednici lokalnog parlamenta.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније