Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 04. 2018. 11:00 >> 10:52
2

"PRATIMO PRILIKE U DOMOVINI"

Crnogorci iz Lovćenca čestitali Đukanoviću

Udruženje Crnogoraca "Lovćen" iz Lovćenca čestitalo je Milu Đukanoviću na izboru za predsjednika Crne Gore. Crnogorska dijaspora u Srbiji, kako su kazali, budno prati prilike u domovini.

"Čestitamo Vam izbornu pobjedu. Čestitamo i građanima Crne Gore koji dostojanstveno ispuniše svoje glasačko pravo", navodi se u čestitki crnogorskog društva "Lovćen" iz Lovćenca.

Crnogorska dijaspora u Srbiji, kako su kazali, budno prati prilike u domovini, i kako su kazali, zadovoljna što je izborni proces prošao mirno i dostojanstveno.

"Nadamo se da će put kojim vodite Crnu Goru biti uspješan i da će se na tom putu naći prostora za jačanje još čvršćih veza matice sa njenom dijasporom", navodi se u čestitki crnogorskog društva "Lovćen" iz Lovćenca.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније