Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila: M.L.B.

21. 05. 2018. 11:30 >> 11:27

POPOVIĆ ČESTITAO

"Đukanović čovjek od riječi i djela"

Predsjednik Savjeta za saradnju sa dijasporom Vlade Crne Gore Nenad Popović čestitao je građanima Dan nezavisnosti, a Milu Đukanoviću preuzimanje funkcije predsjednika Crne Gore.

"Predsjedniče Đukanoviću, građani Crne Gore su 15. aprila birali mudro i nijesu dali povjerenje političkim avanturistima, nego su poput njemačkih birača prije nekoliko mjeseci, izabrali stabilnost, sigurnost i kontinuitet evroatlantskih integracija naše države", naveo je Popović.

Navodi, da budi optimizam Đukanovićeva izjava da će se tokom mandata pozabaviti pitanjem identiteta u smislu formiranja tijela koje bi osnazilo svijest o našoj nacionalnoj, jezičkoj i crkvenoj samobitnosti.

"Dosadašnjim državničkim radom pokazali ste da ste čovjek od riječi, a u odsudnim momentima za našu državu i čovjek od djela. Ovim putem, želim da Vam u ime Savjeta za saradnju sa dijasporom Vlade Crne Gore, njegovog Predšjednistva i u moje lično ime, čestitam izbor za predsjednika Crne Gore i poželim sreću i uspijeh u vršenju mandata", poručio je Popović.

On je građanima u domovini i cijelom iseljeništvu, čestitao predstojeći praznik Dan nezavisnosti Crne Gore.

"Neka nam je vječna Crna Gora!", zaključio je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније