Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila: M.M

18. 09. 2018. 18:39 >> 18:26
7

DIREKTOR KOSOVSKE POLICIJE

Pohvale Crnogorcima na Kosovu

Kosovska policijska služba cijeni doprinos koji je crnogorska zajednica dala za razvoj Kosova saopštio je generalni direktor kosovske policijske službe, Rašit Kalaj, nakon sastanka sa predsjednikom Udruženja Crnogoraca Kosova, Slobodanom M.Vujičićem.

 

Generalni direktor kosovske policijske službe, Rashit Qalaj, primio je danas u službenu posjetu predsjednika Udruženja Crnogoraca Kosova, Slobodana M.Vujičića.

Generalni direktor Qalaj je naglasio da veoma cijeni doprinos koji je crnogorska zajednica dala za razvoj Kosova. Ujedno je izražavajući zahvalnost za sve šta je Crna Gora učinila za građane Kosova naglasio izvrsnu saradnju sa Upravom policije Crne Gore. 

Generalni direktor je pohvalio rad i profesionalnost pripadnika crnogorske zajednice unutar kosovske policijske službe-KPS i podvukao da će naša zajednica bez sumnje biti ravnopravno tretirana sa svim ostalim zajednicama u KPS-u.

Vujičić se zahvalio Qalaju na svemu, i kazao da crnogorska zajednica u potpunosti vjeruje KPS-u i njemu kao Generalnom direktoru, te da je siguran da će Crnogorci u skladu sa zakonima biti u budućnosti brojniji unutar KPS-a i to na svim nivoima.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније