Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila: M.L.B.

30. 01. 2019. 15:11   >>  14:43

"MONTE-AUSTRALIJA"

Institucije garant prosperiteta

Udruženja iseljenika i prijatelja Crne Gore "Monte – Australija" Crne Gore daje podršku crnogorskim institucijama da, kako navode, samo rade svoj posao, jer je to garant očuvanja sistema i prosperiteta Crne Gore.

Udruženja iseljenika i prijatelja Crne Gore "Monte – Australija" ocjenjuje da decenijama u pojedinim medijima u Crnoj Gori svakodnevno se plasiraju lažne informacije.

To udruženje poziva nadležne institucije da reaguju i crnogorsku javnost i dijasporu odbrane od lažnih informacija i vijesti, a kako bi konačno javnosti bila dostupna istina.

“Matrica je poznata samo smo u iščekivanju kada će se pojaviti osoba sa senzacionalističkom pričom koja svakako ima uporišta u pojedinim medijima, koje znaju kako prezentirati svojim čitaocima, slušaocima i gledaocima, a koje su naveli na iskrivljen način informisanja”, navode iz Monte-Australija.

Dodaju da su danas prisutne vijesti sa kojima se javnost u Crnoj Gori i dijaspori zatrpava fotografijama i video klipovima odbjeglog biznismena, koji kako kažu u saopštenju, samo ima obrise biznismena.

Dodaju da posmatrajući iz daleke Australije i shvatajući uticaj neprijatelja Crne Gore žele dati podršku crnogorskim institucijama, da samo rade svoj posao jer je to garant očuvanja sistema i prosperiteta Crne Gore!

“Izuzetno smo ponosni na sve uspjehe koji su postignuti za proteklih 13 godina postojanja, od stvaranja nezavisnosti! Da je vječna Crna Gora", zaključuje se u saopštenju Udruženja iseljenika i prijatelja Crne Gore „Monte – Australija“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније