Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila M.L.B.

13. 07. 2019. 14:44 >> 14:49
7

"KRSTAŠ"

U Lovćencu obilježen Dan državnosti

U Crnogorskom kulturnom centru u Lovćencu danas je svečano obilježen Dan državnosti Crne Gore.

“O 13. julu i njegovom značaju za crnogorski narod održan je edukativni čas za mlade, a na platou ispred kulturnog centra svečano je otvorena renovirana Ljetna pozornica”, saopšteno je Udruženja Crnogoraca Srbije “Krstaš”.

U centru Lovćenca na spomeniku palim borcima u NOB-u i žrtvama fašističkog terora cvijeće su položile delegacije Udruženja Crnogoraca Srbije “Krstaš” i Crnogorskog kulturno prosvjetnog društva “Princeza Ksenija”.

Povodom velikog crnogorskog praznika udruženje “Krstaš” je obezbijedilo 10-dnevno ljetovanje u Crnoj Gori za 25 djece iz crnogorske zajednice u Vojvodini, a Crnogorskoj biblioteci i čitaonici uručena je donacija od 150 knjiga kulturnih pregalaca Milana Maretića i Nenada Stevovića.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније