Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 02. 2020. 12:52 >> 14:12
1

BRAJOVIĆ U ISTANBULU

CG iseljenici obogaćuju odnos sa Turskom

Crnogorski iseljenici su važna spona između Crne Gore i Republike Turske, koji doprinose obogaćivanju naših odnosa na svim poljima, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović. On je susretom sa predstavnicima udruženja iseljenika u Istanbulu završio zvaničnu posjetu Republici Turskoj.

“Raduje me što je naša dijaspora aktivna, ne zaboravlja odakle potiče, ali i što su naši iseljenici ujedno lojalni i uzorni građani Republike Turske”, kazao je predsjednik Brajović tokom sastanka sa predstavnicima svih udruženja crnogorskih iseljenika u Republici Turskoj.

Predsjednik je boravak u Istanbulu iskoristio i za sastanak sa Akanom Suverom, bivšim počasnim konzulom Crne Gore i predsjednikom Fondacije "Marmara“, Bedri Gulom, članom Savjeta za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, Naserom Alimom, perdsjednikom Tursko-crnogorskog poslovnog savjeta u okviru „DEIK-a“.

Delegaciju Crne Gore čine potpredsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik grupe prijateljstva sa Velikom narodnom skupštinom Turske Genci Nimanbegu i poslanici Branka Tanasijević i Suad Numanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније