Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ Objavila: M.M.Lj. ]

02. 04. 2020. 09:37   >>  09:45 1

BUKILIĆ PORUČIO

Disciplinom da pokažemo zahvalnost ljekarima

Član Savjeta Vlade Crne Gore za saradnju sa dijasporom i Saveza crnogorskih asocijacija SR Njemačke Miloš Bukilić pozdravio je napore doktora Bobana Mugoše I ostalih ljekara, medicinskog osoblja, policije, vojske i svih koji se nalaze u prvim redovima borbe. Siguran je, kako kaže, da će građani Crne Gore prepoznati da je potreba ograničenog kretanja neophodna radi očuvanja javnog zdravlja, a samodisciplina doprinos postizanju tog cilja.

Bukilić ističe kako je napor medicinskoh osoblja za svaku pohvalu.

“Doktor Boban Mugosa i njegov tim, zajedno sa kolegama iz KCCG, svojim primjerom pokazuju kako se bori za dobrobit svog naroda. Kada bi svi mi dali doprinos sa svoje pozicije i u mjeri koliko možemo, sve bi bilo lakše i brže savladivo, pa i izazov nazvan Korona. Kao član Savjeta Vlade Crne Gore za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, ovim putem želim da, u svoje ime i ime Saveza crnogorskih asocijacija SR Njemačke, odam počast svim crnogorskim ljekarima, medicinskom osoblju, policiji, vojsci i svima onima koji se nalaze u prvim redovima borbe”, navodi se u saopštenju.

Zahvalni su I Vladi Crne Gore.

“Naglasio bih i zahvalnost Ministarstvu vanjskih poslova, diplomatsko-konzularnim predstavnistvima a narocito Ambasadi Crne Gore u Berlinu i Generalnom Konzulatu Crne Gore u Frankfurtu koji je organizovao letove za naše građane, od kojih su dva realizovana, a treći će se realizovati 3. aprila 2020. Godine”, saopštio je Bukilić.

“ Siguran sam da ce građani Crne Gore prepoznati da je potreba ograničenog kretanja neophodna radi očuvanja javnog zdravlja, a samodisciplina doprinos postizanju tog cilja. Prilika je da se svi zahvalimo narocito Mugosi i njegovim kolegama na svemu sto čine za naš narod”, dodao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније