Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

09. 12. 2020. 12:48   >>  14:31 4

RADULOVIĆ

“Želim da vjerujem da je greška bila slučajna”

Udruženje Crnogoraca "Lovćen" zalagaće se i u budućnosti za što bolje odnose Crne Gore i Kosova, poručio je predsednik UC Lovćen Lazar Radulović.

“Gotovo sve naše aktivnosti i projekti su bili usmjereni upravo ka ispunjenju tog cilja da stalno budemo most saradnje za što je bolje dobrosusjedske odnose Crne Gore i Kosova”, poručio je Radulović.

Podsjećaju da se juče na sajtu Ministarstva zdravlja Crne Gore pored Kosova našla zvjezdica ili fus nota, što je izazvalo odmah reakcije i razne komentare.

Iz Ministarstva zdravlja je stiglo saopštenje da je to bila nenamjerna greška koja je brzo ispravljena i zvjezdica je uklonjena.

“Kao predsjednik UC Lovćen želim da vjerujem da je geška bila slučajna i nenamjerna, jer u suprotnom bi to negativno uticalo na dobre odnose koje smo gradili svih prethodinih godina. Vjerujem i želim da ti odnosi postanu još bolji jer za to ima prostora i vjerujem da se ovakve neprijatnosti u buduće neće dešavati”, zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније