Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 04. 2013. 13:47 >> 13:48

SASTANAK

Uspješna saradnja policije i OEBS-a

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović sastao se sa šefom Misije OEBS u Crnoj Gori, ambasadorom Lubomirom Kopajem.

Saradnja Uprave policije i Misije OEBS u Crnoj Gori je u kontinuitetu uspješna i profesionalna, što se potvrđuje kroz mnoge zajedničke  projekte.

U Upravi policije kažu da je podrška OEBS-a značajna u reformama, stručnim obukama i edukaciji u skladu sa evropskim standardima.

Stojanović je kazao da je policija spremna na inteviziranje saradnje sa OEBS-om i drugim međunarodnim partnerima.

Ambasador Kopaj je izrazio zadovoljstvo saradnjom i kazao da je Misija OEBS spremna da i dalje podržava projekte koji policija prepoznaje kao prioritetne.

Uprava policije i Misija OEBS su sarađivale na projektima na različitim nivoima, među kojima su borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, strateško planiranje i razvoj policije, rad policije u zajednici i rad granične policije.

Fokus buduće saradnje biće na pokretanju novih projekata regionalne saradnje, sa posebnim akcentom na savremene bezbjednosne izazove, kao što su krijumčarenje narkotika, sajber kirminal, pranje novca, finansijske istrage, terorizam i ilegalne migracije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније