Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 08. 2015. 22:27 >> 22:18
1

PJESNIK IZ PG

Pomoć, umjesto promocije zbirke

Pjesnik Miodrag Minja Milačić je, umjesto promocije njegove nove zbirke poezije pod naslovom "Barka", uručio pomoć šestočlanoj porodici Vlahović, koja živi u prigradskom naselju Konik.

Milačić je toj porodici uručio hranu, slatkiše i igračke i time pokazao da je bolje napraviti takav gest i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Miodrag Minja Milačić je rođen 1978 godine u Podgorici. Član je Udruženja Književnika Crne Gore. Njegova poezija je prevođena na više jezika, dobitnik je i međunarodnih priznanja za poeziju.

Završio je fakultet za Menadžment na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, gdje živi i radi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније