Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

30. 08. 2015. 17:07 >> 16:55

2015/2016.

U utorak počinje školska godina

Nastavna godina u Crnoj Gori počeće u utorak, a biće završena 10. juna naredne godine. Prema školskom kalendaru za 2015/16. godinu, nastavna godina za učenike završnog razreda završava se 20. maja.

Obrazovno-vaspitni rad se organizuje u četiri klasifikaciona perioda. Prvi klasifikacioni period počinje 1. septembra, a završava se 30. oktobra, drugi počinje 4. novembra i traje do 31. decembra.

Treći klasifikacioni period počinje 25. januara iduće godine, a završava se 31. marta. Četvrti počinje 1. aprila, a završava se 10. juna. Četvrti klasifikacioni period za učenike završnog razreda počinje 1. aprila, a završava se 20. maja.

Nastava se organizuje u petodnevnoj radnoj sedmici. Izuzetno, u slučaju nadoknade nastavnog radnog dana, nastava se može organizovati i subotom. Zimski raspust počinje 4. januara 2016. godine, a završava se 24. januara. Ljetnji raspust počinje 13. juna i trajaće do 31. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније