Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 08. 2015. 20:29 >> 20:23
2

VRIJEĐANJE NOVINARKI

Komentar uredništva TVCG

Povodom nedavno objavljene, skandalozne kolumne jednog od vlasnika Vijesti Željka Ivanovića – pravila bordela, u kojoj na najprimitivniji način vrijeđa i pokušava da diskredituje novinarke Javnog servisa, otvorenim pismom, preko stotinu urednika i novinara osam crnogorskih medija danas se obratilo podsekretaru UN za informisanje Kristini Galjak.

Ranije, potpisnici otvorenog pisma tražili su da javno reaguju i osude diskriminaciju novinarki RTCG, kao što su to radili u sličnim situacijama, od šefa kancelarije EU u Podgorici, ambasada SAD i Njemačke, evropskog komesara za susjedsku politiku, Johanesa Hana i predstavnice OEBS-a za slobodu medija Dunje Mijatović.

Čekajući odgovor, uredništvo Televizije Crne Gore oglasilo se komentarom:

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније