Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 09. 2015. 19:05   >>  18:55 1

HUMANA AKCIJA

Zaposleni u CKB-u dali krv

Oko 50 zaposlenih u Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB) a.d. Podgorica u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore danas su organizovali akciju dobrovoljnog davalaštva krvi.

“Odziv kolega za učešće u akciji je tradicionalno odličan i svake godine je broj prijavljenih sve veći. Upravo zbog broja prijavljenih akciju smo ove godine organizovali u prostorijama banke dajući joj poseban značaj. Humanost, solidarnost, građanska svijest i briga o licima kojima je pomoć najpotrebnija su vrijednosti koje nastojimo da njegujemo kao dio lične i korporativne kulture u Crnogorskoj komercijalnoj banci. Drago nam je da smo kao najveća crnogorska banka dali primjer i ostalim kompanijama da se priključe akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi,” izjavila je direktorica Korporativnog sekretarijata, Maja Vukčević.

Transfuziolog u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore, Tamara Šćepanović, kazala je da dobrovoljni davaoci Banke treba da budu primjer predstavnicima privrednog sektora.

Akcija je sprovedena i u drugim gradovima Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније