Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Boka News ]

02. 09. 2015. 22:35 >> 22:30

TIVAT

Proširena pokrivenost grada besplatnim internetom

U sklopu projekta “Tivat Free Wi-Fi” besplatnim bežičnim internetom pokrivena je i šetališno-kupališna zona od parka Ivovića (park kod hotela Kamelija) do hotela “Carrubba” u Donjoj Lastvi. Uz dogovor s HTP Mimoza i Komunalnim preduzećem Tivat, omogućeno je postavljanje konzole i strujno napajanje koje je neophodno za funkcionisanje uređaja.

Korišćenje bežičnog interneta je kao i na drugim lokacijama ograničenog protoka na 256 kb/s kako bi što veći broj korisnika mogao istovremeno da koristi internet.

Time je zaokružena pokrivenost šetališno kupališnih zona u centralnom dijelu opštine Tivat, od lučice Kalimanj do plaže Bašića u Donjoj Lastvi, što uz lokacije od javnog značaja kao što su Aerodrom, Autobuska stanica, Trg Magnolija, SMŠ „Mladost” i centar Radovića čini značajnu pokrivenost distribucije besplatnog bežičnog interneta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније