Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2015. 16:50   >>  03. 09. 2015. 12:37 5

POLICIJA SAOPŠTILA

Traže osobu koja je upucala psa na Gorici

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju aktivnosti na identifikovanju lica koje je iz vatrenog oružja ustrijelilo psa rase labrador čiji je leš pronađen na brdu Gorica.

Sinoć oko 19 i 30 časova Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Podgorica je prijavljeno da je pronađen leš psa koji je najvjerovatnije ustrijeljen, saopšteno je iz policije.

Po pozivu su na lice mjesta upućeni policijski službenici. O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici. Kriminalistički tehničari su na licu mjesta izvršili uviđaj.

Uviđajem je konstatovano da je pas ustrijeljen vatrenim oružjem odnosno pištoljem. Na licu mjesta su pronađene i izuzete dvije čaure kao i drugi tragovi.

Policijski službenici su, preduzimajući operativne mjere i radnje, došli do identiteta vlasnika psa od kojeg je uzeta izjava a koji, kako je naveo, nije bio sa psom u momentu kada je ustrijeljen.

Uzete su izjave i od još jednog broja lica, a preduzimaju se i aktivnosti na identifikovanju potencijalnih očevidaca radi prikupljanja relevantnih informacija.

Leš psa je preuzela ovlašćena veterinarska služba radi vršenja obdukcije.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније