Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

02. 09. 2015. 23:05   >>  22:54

UDRUŽENJE FIZIOTERAPEUTA

Izdaju besplatnu publikaciju o fizioterapiji

Stručna publikacija iz oblasti fizioterapije, "Iskoristiti potencijale", od 7. septembra besplatno će biti dostupna u primarnoj, sekundarnoj i tercijarnoj zdravstvenoj zaštiti, kao i putnicima u određenom gradskom i međugradskom autobuskom prevozu.

Iz Udruženja fizioterapeuta Crne Gore pojasnili su da publikacija sadrži informacije o fizioterapeutima, fizioterapiji i određene vježbe za smanjenje bola u vratu, ramenima, leđima i koljenima. 

U njoj su prikazane i vježbe za osobe koje obavljaju kancelarijske poslove, priručnik za osobe sa ugrađenom protezom u kuku kao i savjeti za obavljanje fizičkih aktivnosti nakon preboljelog infarkta miokarda.

Iz Udruženja fizioterapeuta Crne Gore podsjetili su da je 8. septembar Međunarodni dan fizioterapije.

“Poruka za 2015. godinu je 'Iskoristiti potencijale', naglašavajući značaj i ulogu fizioterapeuta u pružanju podrške i osposobljavanju osoba sa zdravstvenim problemima ili nemogućnostima da ostvare određene ciljeve, da u potpunosti iskoriste svoje potencijale i aktivnije učestvuju u društvu“, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније