Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 09. 2015. 14:28   >>  14:17

INTERNACIONALNA NAGRADA

Luka Kotor dobila priznanje za kvalitet

Luka Kotor dobila je Internacionalnu nagradu za kvalitet (ISAQ), koja se dodjeljuje kao priznanje za snažnu posvećenost kvalitetu.

“Luka Kotor stavlja kvalitet u prvi plan sa ciljem za stalnim organizacijskim napredovanjem kako bi zadržala lidersku ulogu u svom sektoru i društvenoj zajednici. Sa snažnom ulogom u pomorskoj ekonomiji 'Luka Kotor AD' razvila je jasnu strategiju kako bi promovisala rast sa posebnim fokusom na transport putnika, kruzera i nautičkog turizma. Već u 2009. godini, kotorska luka primila je 262 inostrana kruzera sa oko 74 hiljade putnika, što je bilo značajno uvećanje u poređenju s prethodnom godinom. Stari grad Kotor je pod UNESCO svjetskom prirodnom i istorijskom zaštitom i takođe najpoznatiji crnogorski grad”, navodi se na sajtu Luke.

Nagradu je direktoru Ljubu Radoviću uručio predsjednik BID grupe, Hose Prieto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније