Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 04. 2013. 13:50 >> 13:50

PODGORICA

Festival zdravlja i zdravih stilova života

Manifestacija posvećena zdravlju i zdravim stilovima života održava se danas i sjutra u šoping molu Delta Sitija. Građani imaju priliku da se informišu o svemu što ih interesuje u vezi sa zdravljem, kao i da dobiju savjete od stručnjaka iz raznih oblasti.

Festival Zdravlja i Zdravih stilova života se ove godine nosi slogan  „Tvojih 5 minuta za zdraviji i srećniji život “.

Na Festivalu učestvuju  farmaceutske kuće, zdravstvene ustanove, instruktori fitnesa i drugih sportova, stručnjaci iz svijeta velnesa i banjskog turizma, kao i oni koji se bave zdravom ishranom. Posjetioci mogui  besplatno da izmjere krvni pritisak, nivo šećera u krvi, odrede indeks tjelesne mase i dobiju besplatne savjete ljekara i farmaceuta.

„Svrha Festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja“, kažu organizatori.

Poseban segment Festivala predstavljaju besplatni pregledi specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije namijenjeni djeci i mladima svjesni činjenice o porastu deformiteta mišićno koštanog sistema u ovom uzrastu.

Manifestaciju koja se održava danas i sjutra u Delta Sitiju organizovali su Udruženje  sportske medicine Crne Gore i  Delta Siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније