Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 10. 2015. 23:13   >>  23:01

GLAVNI GRAD

Avanturistički park posjetilo 40-oro djece

Služba menadžera Glavnog grada u saradnji sa Udruženjem Roditelji, kao i Avanturističkim parkom Lovćen, u nedjelju, 4. oktobra, organizovala je besplatan izlet na Ivanova korita za 40-oro djece iz socijalno ugroženih porodica sa evidencije grupe za socijalnu podršku Udruženja Roditelji.

Autobuski prevoz obezbjedio je BLT Podgorica.

Menadžer Glavnog grada Dragutin Đeković istakao je da je ovo jedan lijep primjer saradnje Glavnog grada sa nevlaldinim sektorom i biznis zajednicom.

"Na ovaj način zajednički smo omogućili djeci jedinstven doživljaj, koji će dugo pamtiti", saopštio je Đeković. On se zahvalio udruženju Roditelji.me, turističkoj agenciji Explorer kao i autoprevozniku BLT na učešću u ovoj humanoj akciji.

Izlet je bio edukativnog i rekreativnog karaktera. Djeca su se, osim što su živala u Avanturističkom parku, upoznala i sa specifičnostima biljnih i životinjskih vrsta sa tog područja. Osim obišli su i Stazu Vladara na Cetinju gdje su imali priliku da čuju nešto o bogatoj istoriji Prijestonice.

"Većina djece se prvi put okušala u slobodnom penjanju i spuštanju u Avanturističkom parku. Uz podršku članova Udruženja roditelji i tima Avanturističkog parka uspješno su savladali sve prepreke na stazama", saopšteno je iz Glavnog grada.

Igre u prirodi za njih je organizovao član udruženja, animator Žarko Stanišić đeci poznat kao Žarko Žabac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније