Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 10. 2015. 16:20 >> 17:09
1

PERFORMANS DEMOKRATA

Beranci "probudili uspavanu ljepoticu"

Aktivisti Demokratske Crne Gore izveli su, u Beranama, performans „Uspavana ljepotica“. Djevojka, koja je simbolizovala grad, "spavala je dubokim snom" dok je prolaznici ne probude poljupcem u obraz. Zauzvrat, dobijali su cvijet kao simbol ljepote i novog rađanja, kao i flajer Demokratske Crne Gore. U toj partiji žele “da probude crnogorske gradove”, čiji su građani, kako kažu Demokrate, zapali u apatiju i počeli da gube nadu u bolji život.

“Aktivno učešće građanki i građana Berana u ovom svojevrsnom podizanju političke svijesti i suptilnom širenju hrabrosti, koja će biti neophodna svakome od njih za donošenje važnih odluka u mjesecima koji dolaze, potvrda je uspjeha ovog performansa Demokratske Crne Gore i, što je još važnije, pokazalo je da duh stanovništva u Beranama nije utamničen i da se razmišljanje svojom glavom i u narednom periodu može očekivati od Beranki i Beranaca, što pokazuju ukupne političke aktivnosti Demokrata u ovom gradu”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da su zadovoljni odzivom građana. Ako je suditi po tome i aktivnostima Mladih Demokrata, u Beranama ih, kažu, čeka svijetla budućnost.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније