Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 10. 2015. 17:07   >>  16:59

TRAŽE ASISTENCIJU

Komunalna podnosi novi zahtjev policiji

Komunalna policija Glavnog grada podnijeće Upravi policije novi zahtjev za asistenciju prilikom uklanjanja, nelegalno postavljenih objekata na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Komunalna policija Glavnog grada je upoznata sa rješenjem Uprave policije da zahtjev za asistenciju prilikom uklanjanja nelegalno postavljenih objekata na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog nije u skladu sa podzakonskim aktom Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, kojim se reguliše pružanje asistencije sa aspekta blagovremenosti i potpunosti", navodi se u saopštenju Biro za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Podsjetimo, Demokratski front nije uklonio binu i šatore s Bulevara, iako im je u subotu istekao rok koji im je za to dala Komunalna inspekcija Glavnog grada.

Komunalni inspektor ranije je sačinio zapisnik i konstatovao da organizatori skupa nijesu postupili po ranijem rješenju. Protesti DF-a su počeli 27. septembra i od tada je zatvoren dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније