Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 04. 2013. 08:10   >>  08:10

RAJANER

Ostale dvije karte za Brisel

Kako se i očekivalo, za prvi let niskobudžetne aviokompanije vlada veliko interesovanje, pa su juče za prvi let ostale samo još dvije karte.

Olivera Brajković pomoćnica ministra za turistički razvoj kazala je za Dnevne novine da veza sa Briselom osim što otvara puteve prema skandinavskim tržištima, će biti i ušteda za budžet jer će crnogorski političari za mnogo manje novca letjeti na pregovore sa evropskim zvaničnicima.

Rajaner će iduće godine produžiti sezonu leta i obogatiti izbor linija. Pomoćnica ministra za turističi razvoj navela je da su uvođenjem niskobudžetne avio-kompanije Rajaner „započete aktivnosti približavanja Crne Gore kao turističke destinacije tržištima za koja su karakteristična cjelogodišnja putovanja“. Osim toga promocija Crne Gore se sada vrši i pomoću vebsajta irske kompanije koji je u prošloj godini posjetilo preko 300 miliona ljudi.

Brajović je dodala da je Rajaner potpisao ugovor o aerodromskim uslugama i da „iznos putničkog servisa koji plaća je u visini koja je utvrđena za sve druge avio-kompaniej, što je u skladu sa poslovnom politikom JP Aerodromi Crne Gore“.

Ugovor JP Aerodromi Crne Gore i Rajanera je potpisan na četiri godine i definiše da u prvoj godini letenja postoji jedna linija Brisel – Podgorica koja će se realizovati dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, počev od 20. juna do kraja IATA sezone, odnosno do posljednje nedjelje oktobra.

„U narednim godinama letenja, ova avio-kompanija će letjeti tokom cjelokupne IATA sezone, odnosno u periodu kraj marta“,  kraj oktobra, a broj destinacija i letova na nedjeljnom nivou će zavisiti od tražnje i dogovora ugovornih strana, kazala je za Dnevne novine Brajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније