Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 02. 2013. 18:32 >> 20:40
3

SAVJET RTCG

Politika otpremnina: Zadržati kvalitetne

Zbog odsustva Generalnog direktora Rada Vojvodića, iz porodičnih razloga, članovi Savjeta RTCG-a danas nijesu raspravljali o prijedlogu Finansijskog plana za 2013. niti o Izvještaju o radu Generalnog direktora za prethodnu godinu.

Savjet će, kako je rečeno, inicirati izmjene programskog sadržaja, uključujući otvaranje ekonomske redakcije, kao i Redakcija programa za mlade.

Predloženo je da se u tim redakcijama zaposle ljudi iz RTCG-a, kojih, kako ocjenjuju, ima dovoljno. Savjet će ispitati politiku davanja otpremnina, kako se ne bi desilo da otpreminine uzima kvalitetan, a da se zapošljava nekvalitetan kadar.

Budući da je Jutarnji program lider u gledanosti u Crnoj Gori (blizu 50%), redakcija će biti proširena, kako bi taj program bio emitovan i tokom vikenda.

Na Sjednici je usvojen Pravilnik o dijelu zarade po osnovu rezultata u radu, kojim je predviđeno da se nakon tri mjeseca dobiju podaci o tme koji zaposleni ne ispunjavaju normu. Prema ocjeni članova Savjeta, to bi trebalo da bude osnov za, makar djelimično, rješavanje pitanja viška zaposlenih.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније