Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 02. 2013. 18:42 >> 18:41

MEĐUNARODNA SARADNJA

Gvozdenović na molitvenom doručku u SAD

Na poziv američkih senatora Džefa Sešnsa i Marka Prajora, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović prisustvovaće Nacionalnom molitvenom doručku, koji se održava od 5 do 7. februara u Vašingtonu.

 

Tokom Nacionalnog molitvenog doručka, ministar Gvozdenović imaće priliku da se sastane sa kongresmenima, senatorima, kao i relevantnim predstavnicima privrednog sektora, i razgovara o snaženju postojeće i uspostavljenju novih oblika saradnje značajnih za Crnu Goru.

Učešće ministra Gvozdenovića na Molitvenom doručku dobra je prilika za dalje snaženje uspostavljenih kontakata, posebno kada je u pitanju privredni sektor i promocija Crne Gore kao povoljne destinacije za turizam i investiranje.

Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma napominju da je u periodu 25 - 27. maja 2012., po uzoru na Nacionalni molitveni doručak u Sjedinjenim Američkim Državama, u Budvi organizovan regionalni molitveni doručak za područje Jugoistočne Evrope, čijim je organizacionim odborom rukovodio Branimir Gvozdenović. Na Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu 2012. godine, na inicijativu crnogorske delegacije, dogovoreno je da se Regionalni molitveni doručak za Jugoistočnu Evropu održi u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније