Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 02. 2013. 08:16 >> 08:15

ZA VIKEND

Sajam suvenira u Podgorici

Deseti Sajam suvenira, koji će, prema najavama organizatora, biti najveći do sada, biće održan u šoping molu Delta sitija za vikend.

„Sudeći po interesovanju koje vlada, očekujemo da će ovo biti najveći sajam do sada. Već sada je prijavljen rekordan broj učesnika“, navodi se u saopštenju organizatora manifestacije, nevladine organizacije Civilni centar.

Civilni centar, kako su naveli njegovi predstavnici, nastavlja da promoviše crnogorske suvenire, kao neizostavan dio turističke ponude.

“S obzirom na to da je Crna Gora poznata po velikom broju kreativnih ljudi koji se bave različitim vrstama ručnog rada, imamo zadovoljstvo da i ove godine, pored izrađivača suvenira, predstavimo radove i drugih rukotvoraca i umjetničkih zanatlija” nevedeno je u saopštenju.

Suvenire će na sajmu, kao i prethodnih godina, izložiti i gosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније