Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 02. 2016. 12:00   >>  11:45 1

ORGANIZOVANO

Biciklom na rabotu i zimi

NVO Biciklo.me pozvala je sve bicikliste da učestvuju u akciji koja se sprovodi u čitavom svijetu, pod nazivom "Biciklom na rabotu i zimi".

 

"Prijavite se i pođite na posao ili u školu 12. februara biciklom. Molimo sve zainteresovane da odvoje dva minuta i prijave se na sajtu http://winterbiketoworkday.org, popunjavajući jedan vrlo kratak upitnik o uslovima bicikliranja u našem gradu tokom zimskog perioda. Takođe postoji i poziv za đake, pa pozivamo škole i pojedince da nam se pridruže u ovoj akciji", navodi se u pozivu ove NVO.

Akcija je, kako ističu, dobra prilika i za promociju Podgorice i ostalih crnogorskih gradova, jer se pretvorila u neformalno takmičenje između gradova ko će imati više registrovanih biciklista koji će pedalati u petak.

"Hajde što više da nas se prijavi, pa da i bijeli svijet vidi da postojimo i pedalamo po brdovitom Balkanu", stoji u pozivu.

Više informacija o događaju može se naći na facebook stranici ove organizacije.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније