Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 05. 2013. 16:42 >> 16:44

POLOŽILI CVIJEĆE

Sjećanje na bugarske đake

Gradonačelnik Bijelog Polja Aleksandar Žurić primio je danas delegaciju iz bugarskog grada Svištov, na čelu sa predsjednikom Opštine Stanislavom Blagovom, te porodice stradalih đaka u talasima Lima 2004. godine.

 

Dvojica gradonačelnika, sa saradnicima i članovima porodice stadalih đaka, položili su cvijeće na spomenik bugarskim đacima.

“Buduće razloge sastajanja treba tražiti i mimo polaganja cvijeća na spomenik stradalim đacima. Našu saradnju bi trebalo da intenziviramo, te da naše pobratimstvo koje se temelji na vječnom sjećanju i uspomeni na mlade ljude koji su stradali u Limu, da  prenesemo i na druga polja. Siguran sam da je dobar odnos i prijateljstvo koje se rodilo među nama garant da je dobra saradnja i na drugim poljima moguća“, kazao je Žurić.

Delegacije Bijelog Polja i Svištova sjutra će položiti cvijeće u Gostunu kod Brodareva na spomeniku podignutom nedaleko od mjesta nesreće.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније