Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 02. 2016. 08:42   >>  08:27

U DELTI

Počinje manifestacija "Čokolada i Vino"

U šoping molu Delta City u Podgorici agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće danas i sjutra manifestaciju „Čokolada i Vino”.

 

Organizatori su saopštili da će ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina i ove godine imaće priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode u terminima za degustaciju.

Tokom dva dana trajanja manifestacije posjetioci će imati priliku da degustiraju, ali i kupe vrhunska vina iz ponude vinarija Arsenijević, BUK, Vukmanović, Ćetković, Vukićević i Kopitović kao i voćna vina i likere Ivanović. Kada je čokoladni program u pitanju, svoje umijeće u izradi čokoladnih pralina i slatkog programa prezentovaće poslastičarnice Korni i Patisserie Montenegro, a posjetioci će moći da se upoznaju i sa ponudom Adoré čokolada.

„Posjetiocima i ovog puta, u saradnji sa izlagačima, pripremamo poseban ugođaj i vjerujemo da će svi koji posjete manifestaciju biti vrlo zadovoljni kako ponudom, tako i pratećim sadržajima i prijatnim ambijentom. Osim degustacija, za koje uvijek vlada veliko interesovanje posjetilaca, pripremili smo i zanimljive prateće sadržaje edukativnog i zabavnog karaktera pa će posjetiocima u subotu od 12 do 13 časova doktorka Biljana Savić govoriti o konzumiranju čokolade i vina iz ugla nutricioniste, a u popodnevnom terminu, od 18 do 19 časova gosti manifestacije će biti Jovana Šanović, marketing menadžer u kompaniji 13. Jul Plantaže i Bojan Gašović, tehnolog koji će posjetiocima predstaviti vina Medun i Vladika i dati preporuku kako se ova dva vrhunska vina uparuju sa čokoladom. Istog dana, od 19:30 časova posjetioci će moći da uživaju u nastupu plesnog kluba Sonrisa Podgorica koji će se predstaviti sa pojedinačnim i grupnim plesovima“, poručuju organizatori.

Tokom drugog dana manifestacije, u nedjelju, od 11 do 12 sati Žarko Vučinić, kuvar i nutricionista koji će za posjetioce pripremiče švedski sto sa slanim i slatkim jelima za čiju pripremu se koriste vino i čokolada.

„Nakon tog dijela programa uslijediće nagradna igra za posjetioce tokom koje će oni koji pokažu najbolje umijeće prepoznavanja vina moći da osvoje neko od vrhunskih vina koje distribuira kompanija NTC d.o.o. U poslijepodnevnom dijelu programa biće održana radionica izrade dekorativnih elemenata za torte koja je na prošlogodišnjem izdanju manifestacije izazvala veliko interesovanje posjetilaca. Radionicu i ovog puta vodi dekoraterka torti Branka Vukčević, a početak je zakazan za 17:30 časova. Za kraj programa pripremili smo nagradnu igru za posjetioce pod nazivom Simfonija ukusa”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније