Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 03. 2016. 09:24   >>  09:08 18

SOLIDARNOST

PG: Medresa u bojama turske zastave

Zgrada Medrese "Mehmed Fatih" u Podgorici sinoć je bila u bojama zastave Turske, u znak solidarnosti sa turskim narodom povodom nedavnih terorističkih napada u toj zemlji.

 

Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori odlučio je da na takav način oda počast žrtvama terorističkih napada koji su se nedavno dogodili u Istanbulu i Ankari.

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifat Fejzić, kazao je da najoštrije osuđuje svaki oblik terorizma koji su se ovih dana dešavali u najznačajnijim centrima svijeta.

"Od onih nekoliko koji su se desili u Turskoj, do ovih koji su bili u Parizu i Briselu. Na ovaj način smo htjeli dati podršku Turskoj, da se solidarišemo sa narodom ove zemlje i da im se zahvalimo za sve ono što rade za Crnu Goru. Želim da iskažem žaljenje zbog terorističkih napada u Turskoj, i nadam se da će iz ovoga izaći jača, kao i da će sve ostale zemlje pobijediti terorizam", kazao je Fejzić za Anadoliju.

U terorističkom napadu u centru Istanbula 19. marta poginule su četiri osobe, dok su 13. marta u Ankari život izgubile 34 osobe. 

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније