Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ onogost.me ]

02. 05. 2016. 17:26 >> 17:11

KRIVOLOV

Bilećko jezero: Zaplijenjene mreže i riba

Ribočuvarska služba Sportsko-ribolovnog kluba ''Nikšić'' u koordinaciji s Graničnom policijom, juče je na Bilećkom jezeru zaplijenila sedam mreža, parangal, dvije vrše i desetak kilograma ribe.

U toku zajedničke akcije, niko nije uhapšen, a koordinator aktivnosti u SRK ''Nikšić'' Janko Lalić kaže da je postojala sumnja da su krivolovci u toku noći postavili mreže za izlov ribe.

''Zaplijenili smo mreže, ribolovnu opemu i određenu količinu ribe - pastrmke, crvenoperke, klena i šarana'', naveo je on.

Dodao je i da je ovo prva akcija na Bilećkom jezeru, koje se nalazi na oko 50 kilometara od Nikšića, dok je do sada preduzeto desetak akcija na jezerima Slano, Krupac i Liverovići.

''Imamo dogovor sa policijom da u narednom periodu češće organizujemo ovakve akcije u cilju suzbijanja krivolova. Oni koji budu uhvaćeni u krivolovu, biće predati Sudu za prekršaje, a registrovani ribolovci u tom slučaju moraće i da plate kaznu u iznosu od 150 eura'', upozorio je Lalić i napomenuo da su kazne za povratnike u krivolovu i do 500 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније