Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 05. 2016. 19:28   >>  19:12 3

POPRAVLJEN KVAR

Cetinje dobilo struju

Oko 18 sati i 15 minuta ekipe FC Distribucije opravile su kvar na trafostanici "Novi Obod", tako da građani Cetinja ponovo imaju struju.

"Ekipe su od jutros radile na osposobljavanju trafostanice. Kvar je bio izuzetno komplikovan, a opravku je pratio  niz nepredviđenih okolnosti koje su usporavale započeti posao. Izvinjavamo se potrošačima zbog neugodnosti koju su imali usljed problema u napajanju električnom energijom", saopšteno je iz EPCG.

Bez struje su bili Bajice, Dubovik, Petrov Do, Milijevići, Gnijevi Do, dio predgrađa, Gipos, 4.jul, Obilića poljana, ulica Nikole Lekića, dio Aerodroma, gornji dio Bulevara Crnogorskih junaka, dio Donjeg Kraja, stambeni objekti S 40, Plavenka, Crvenkapa, S 53 i Željezara.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније