Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 05. 2013. 16:25 >> 16:28

POŠTA CRNE GORE

Nove markice sa turističkim motivima

Pošta Crne Gore je, u okviru izdanja “Turizam“, publikovala dvije markice sa turističkim motivima. Nove markice izdate su 14. Maja, u tiražu od 15 hiljada primjeraka.

Teme na markama se odnose na pješačenje i biciklizam, kao jedan od najpopularnijih vidova turističke ponude u našoj zemlji, za koji smo nagrađeni od WTTC-a i brojnih stranih medija.

Ovo izdanje sadrži i karnet sa koricama i FDC, Koverat prvog dana, koje pošte izdaju na dan izdavanja poštanske marke.

Na njemu je štampan tekst koji objašnjava motive na markama.

„Inovirana verzija Master plana razvoja turizma posebnu pažnju posvećuje valorizaciji turističkih potencijala zaleđa, kontinentalnog i planinskog dijela Crne Gore. Hiking and Biking, odnosno pješačenje i biciklizam, jedan je od segmenata turizma baziranog na prirod,i za koji postoji veliko tržište, a za koji Crna Gora, zemlja divlje ljepote, ima velike razvojne potencijale“, navodi se u tekstu.

Autor idejnog rješenja je Zoran Popović, grafički dizajner iz Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније