Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 05. 2013. 17:06   >>  17:06 2

PRIPRAVNICI

Diplomci Akademije zaposleni u UP

Crnogorska Vlada dala je juče saglasnost na prijedlog ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, da se 22 svršena polaznika IV generacije Policijske akademije u Danilovgradu, zaposle kao pripravnici u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije.

„Ministar Konjević i v.d.direktora Uprave policije Slavko Stojanović, ranije su organizovali su susret sa polaznicima Policijske akademije, koji su se, u više navrata, obraćali Ministarstvu, s molbom za zasnivanje radnog odnosa“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je, nakon što je konstatovana potreba njihovog angažovanja u status pripravnika, Konjević pokrenuo proceduru koja je rezultirala njihovim radnim angažmanom.

„Ovim je nastavljena saradnja Ministarstva i Policijske akademije u cilju obezbjedjivanja obrazovanog i stručnog kadra, koji će u narednom periodu nositi reformske procese tokom pregovaračkog postupka sa EU“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније