Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 05. 2013. 17:19 >> 17:19

KOLEGIJUM

Kadrovske promjene u UP

Kolegijum Uprave policije je, kako jed saopšteno, shodno procjeni i potrebama službe, donio odluku o dvije kadrovske promjene.

Na mjesto rukovodioca Područne jedinice Budva postavljen je Miodrag Bulatović, dosadašnji rukovodilac jedne od organizacionih jedinice u Sektoru kriminalističke policije.

Slavko Roganović, koji je do danas obavljao poslove rukovodioca ove Područne jedinice, biće raspoređen na druge poslove i zadatke u okviru Uprave policije.

Kolegijum je odlučio da se ne mjesto rukovodioca Ispostave Mojkovac rasporedi Miloš Bulatović, dosadašnji rukovodilac Filijale za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Područnoj jedinici Bijelo Polje. To mjesto je bilo upražnjeno od kraja marta, kada je dotadašnji rukovodilac, Vesko Damjanović, postavljen na mjesto rukovodioca PJ Bijelo Polje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније