Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 05. 2016. 21:24   >>  21:07

TAKMIČENJE

Love krupne ribe u Budvi

Kup grada Budve u Big gejm ribolovu, održaće se od srijede do nedjelje u budvanskoj marini i restoranu “Fishermens Pub”. Ovogodišnje takmičenje, drugo po redu, povjereno je prošlogodišnjim organizatorima Sportsko ribolovnom klubu “Big Game Fishing Budva" i Turističkoj organizaciji opštine Budva.

U takmičenju će učestvovati osamnaest ekipa, svaka ekipa broji do maksimalno pet članova, a cilj ovog takmičenja je lov na velike ribe - tunu, iglun, iglan, trup dugokrilac, lampuga, trupac kao i sve vrste morskih pasa.

Svečano otvaranje takmičenja predviđeno je u srijedu, 18. maja, od 20 sati na bini kod “Fishermens Pub-a“, a gdje će se predstaviti takmičarske ekipe.

Takmičari isplovljavaju iz gradske luke 19, 20. i 21. maja od devet do 18 sati, a zatim love ribu na potezu od Petrovca do Zukovice.

Po završetku svakog takmičarskog dana, riba se mjeri na bini ispred “Fishermens Pub-a”, a najbolji će istog dana biti proglašen.

Pobjednik manifestacije proglašava se posljednjeg dana takmičenja, 21. maja, nakon takmičarskog dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније