Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 06. 2016. 14:01 >> 13:43

NVO "NAŠE SUNCE"

Organizuju okrugli sto o autizmu

NVO "Naše Sunce", koja okuplja roditelje djece sa smetnjama u razvoju, organizuje sjutra 11 sati, u prostorijama PR centra, okrugli sto na temu "Za bolju budućnost osoba sa autizmom".

“Sudbina malog Ognjena Rakočevica otvorila je do skoro tabu temu u crnogorskom društvu. Zbog toga je naša organizacija odlučila da pokrene i ukaže na značaj ove teme, ne samo za porodice koje se svakodnevno suočavaju sa ovim izazovom, već za cjelokupno društvo. Pozivamo vas da udružimo snage i damo svoj doprinos kako bismo za djecu i odrasle sa autizmom i njihove porodice obezbijedili adekvatne uslove za rad i razvoj”, navodi se u saopštenju.

U NVO “Naše Sunce” očekuju da se, osim države, u razgovor uključe psiholozi, defektolozi, logopedi i svi ostali koji imaju isustva u radu sa autističnim osobama, kao i svi oni koji smatraju da mogu dati doprinos toj temi.

                

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније