Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

rtcg.me

26. 05. 2016. 12:19   >>  12:16

GRADSKA UPRAVA

U Tološima planirali novo naselje

Gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović, donio je Odluku o utvrđivanju Nacrta izmjena i dopuna DUP-a "Tološi - 2. dio". Dokument je stavljen na petnaestodnevnu javnu raspravu.

Izmjenama plana, kako se navodi u dokumentu, u zahvatu DUP-a, planirano je naselje s gotovo 4.000 stanovnika. Planirane su površine za stanovanje male i srednje gustine, sport i rekreaciju, školstvo i socijalnu zaštitu, pejzažno uređenje, groblje...

Tako su planom predviđeni rfazni sadržaji, poput ugostiteljskih i privrednih objekata, skladišta, stovarišta, benzinske pumpe, te objekti sa sportskim i rekreativnim sadržajima.

"Površina za groblje, koja se nalazi na sjeverozapadnom dijelu zahvata plana, planirana je, osim za osnovnu funkciju, i izgradnju pratećih objekata u funkciji groblja", ističe se u dokumentu.

Cenrtalna javna rasprava o ovom dokumentu biće održana 1. juna u prostorijama Sekretarijata za ploaniranja i uređenje prostora, s početkom u deset sati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније