Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 05. 2016. 15:33 >> 15:17

USPJEŠAN ĐAK I DŽUDISTA

Bošković primio Balšu Sinanovića

Ministar prosvjete, Predrag Bošković, primio je danas uspješnog džudistu Balšu Sinanovića, koji je 21. maja osvojio treće mjesto na Evropskom juniorskom kupu u La Korunji, Španija.

Balša Sinanović nedavno se vratio iz Španije gdje je upravo na Dan nezavisnosti osvojio bronzanu medalju na Evropskom juniorskom kupu u džudou, s pet pobjeda i jednim porazom, u kategoriji do 73 kilograma u kojoj je nastupilo 39 takmičara.

Balši je to drugi put da osvaja bronzanu medalju na evropskim kupovima u tom sportu. On je dva puta bio viceprvak Balkana i dva puta treći juniorski džudista Balkana. Osim toga, Balša je bio đak generacije u JU OŠ “Božidar Vuković Podgoričanin” i nosilac je diplome “Luča” u JU Srednja ekonomska škola “Mirko Vešović” Podgorica.

“Ministar Bošković je čestitao Balši na uspjesima i rekao da je Crna Gora ponosna na ovakve talente i da je njegov uspjeh ujedno i uspjeh i naše zemlje koja će uvijek pružati podršku uspješnim sportistima. Ministar je rekao da se nada da će Balša naći vremena da se posveti i obrazovanju s obzirom na uspjehe u dosadašnjem školovanju.  Balša je zahvalio ministru Boškoviću na podršci i rekao da već danas putuje u Austriju gdje će pokušati da odbrani titulu na novom Evropskom juniorskom kupu”, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније