Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 05. 2016. 09:34 >> 09:16

TIMSKI DUH

Izviđačko srce na Trgu nezavisnosti

Treće kolo izviđačke lige okupilo je više od 550 učesnika u Podgorici. Izviđači su na Trgu nezavisnosti formirali izviđačko srce i poslali čestitku povodom 60 godina Saveza izviđača Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Saveza, cilj izviđačke lige je  takmičenje izviđača u orjentaciji, topografiji, prvoj pomoći, signalizaciji, šatorizaciji, kako bi se kod mladih ljudi razvili timski duh i liderstvo.

„Izviđačka Liga je za mene nešto sjajno, u mnogim disciplinama jačamo svoju ličnost, razvijamo timski duh i radimo prave stvari cijeneći istinske vrijednosti života, vaša ekipa je tih godinu dana koliko traje takmičenje porodica , a fer plej je ono osnovno na ovom takmičenju, svi oni koji vole prirodu, avanturu, adrenalin, šator i kampovanje šaljem poziv da nam se priključe, jer za svakog ima nešto u našoj organizaciji“ kaže Nikola Lagator, izviđač O.I. „Gojko Kruška“ sa Cetinja.

Naredno kolo Lige se organizuje u Rožajama, a organizatori obećavaju dobru i uzbudljivu stazu.

Odlukom Starješinstva SiCG medicinska radnica Mirjana Celić Bakić iz Berana dobitnik je priznanja „Izviđačko srce“ za najhumanijii gest u protekloj godini. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније