Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina-business

29. 05. 2016. 18:15 >> 17:59
1

SMOTRA U BUGARSKOJ

Crnogorsko pjenušavo vino najbolje na Balkanu

Ekstra suvo pjenušavo vino Val 2012 i specijalna selekcija Stari podrum Cuveé 2011 kompanije "Plantaže" osvojili su velike nagrade na regionalnoj smotri Balkans International Wine Competition u Sofiji.

Extra suvo vino Val nagrađeno je najvećom titulom takmičenja Grand Trophy Biwc za najbolje pjenušavo vino Balkana, dok se Stari podrum Cuvee 2011 dobio zlatnu medalju.

"Vina Plantaža su na smotri u Sofiji osvojila više medalja, čime je nastavljen trend zapaženih uspjeha naših vina na velikim regionalnim takmičenjima", navodi se u saopštenju kompanije.

Internacionalni žiri bio je podijeljen u tri panela, a svakim je predsjedavao po jedan nosilac titule Master of Wine - Keniči Ohaši iz Japana, Robin Kik iz Sjedinjenih Američkih Država i Janis Karakasis, drugi grčki nosilac titule.

Komisijom je, kao i svake godine, predsjedavao Konstantinos Lazarakis, takođe Master of Wine iz Grčke.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније